Zakelijk Maatwerk: Doen We Graag

Voor een duurzame zakelijke markt: uniek design

Als u als stylist, architect of horeca eigenaar duurzame meubels op maat zoekt, dan zit u ook goed. Natuurlijk begrijpen wij dat u uw duurzame bamboe meubels helemaal naar uw smaak wilt laten maken. Dat doen we graag. Onze vakmensen verzorgen het hele proces. Van advies tot ontwerp en van constructie tot plaatsing. Dé stappen naar uw unieke design outdoor tuinmeubelen vindt u hier:

Zo werkt het.

Separator

1. Eerste contact, laat ons uw wensen weten

We nemen de tijd voor u en nemen alle wensen door. We bespreken de gewenste producten en de locatie waar de meubelen worden geplaatst. Daarnaast bespreken we jullie budget, de levertijd én het allerbelangrijkste: uw designwensen.

Separator

2. Designs en Designer

Hebt u al heel specifieke designs, dan gaan we daarmee aan de slag. Natuurlijk kan ook onze topontwerper Ed van Engelen graag met uw wensen aan de slag. Hij ontwerpt uw outdoor meubelen. Als de designs helemaal naar uw zin zijn, dan gaan we aan de slag met de volgende stap: de constructie.

Separator

3. Handwerk, passie voor meubels, Fair

Nu gaan we de meubelen voor u maken. Dat doen we volledig met de hand om de kwaliteit te garanderen. En de productie, dat doen we hier gewoon in Nederland, in Sliedrecht. Dus gegarandeerd geen uitbuiting van personen en kinderarbeid vrije productie. Fair, alleen zo werken wij voor u.

Separator

4. Kijken en Bezorging

Natuurlijk bent u van harte welkom om tijdens de productie of voor de bezorging een kijkje te komen nemen. Als uw meubels klaar zijn nemen contact met u op en bespreken we de bezorging.

Onze bamboe producten