Verzenden, Retourneren & Bedenktijd

Verzending & Ophalen

Je kunt je mooie bamboe meubelen en accessoires altijd gratis bij ons ophalen. Voor de verzending van de producten vragen wij een vergoeding van €99,- per bestelling.

Retourneren & Bedenktijd

Orange Bamboo Design geeft je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden je bamboe meubel gewoon terug te sturen. Je hebt zelfs na annulering op dag 30 nogmaals 14 dagen om je aangeschafte materialen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar Orange Bamboo Design zijn voor je eigen rekening. Deze kosten variëren, afhankelijk van de omvang van de meubelen en accessoires. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je favoriete vervoerder. Stuur, indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons terug. Om gebruik te maken van dit recht neem contact met ons op via info@orangebamboodesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product bij ons in goede orde retour ontvangen is. Stuur het product terug naar:

Orange Bamboo design
Lelystraat 59
3364 AH Sliedrecht

Uitzondering: maatwerk producten

Voor producten die wij als maatwerk speciaal voor jou hebben gemaakt volgens de door jouw ingevoerde specificaties is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Heb je nog vragen of opmerkingen over je maatwerk duurzame bamboe meubels en accessoires, dan horen wij natuurlijk graag van je via info@orangebamboodesign.nl.

Wil je meer weten over retourneren en bedenktijd, klik hier voor onze algemene voorwaarden

En nu snel naar de producten met toekomst!: